Haci Sakir Shampoo 500ml

5,99 Incl. BTW

SKU N/A Categorie
Dit product delen via:

Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis.

Gratis verzending vanaf €75,- Incl. BTW in Nederland.

Verwen je haar met de heerlijke geuren van onze Haci Sakir Shampoo 500ml. Deze shampoo is verkrijgbaar in verschillende verfrissende varianten, waaronder Amandel, Citroen, Kokosnoot, Druiven, Granaatappel, Olijfolie, Saliekruiden en Honing.

Onze Haci Sakir Shampoo biedt niet alleen een effectieve reiniging voor je haar, maar ook een aromatische ervaring die je zintuigen prikkelt. Elk van onze varianten heeft zijn eigen unieke geur, waardoor je kunt genieten van een verfrissende douche-ervaring.

Of je nu de voorkeur geeft aan de subtiele zoetheid van Amandel, de verfrissende citrusnoten van Citroen, de exotische geur van Kokosnoot, de fruitige aroma’s van Druiven en Granaatappel, de kalmerende geur van Olijfolie en Saliekruiden, of de warme zoetheid van Honing, er is altijd een geur die bij jou past.

Onze Haci Sakir Shampoo is verpakt in een handige fles van 500ml, zodat je er langdurig van kunt genieten. Deze shampoo reinigt je haar grondig en laat het zacht en glanzend achter. Bovendien is onze formule geschikt voor alle haartypes, dus iedereen in het gezin kan er gebruik van maken.

Verrijk je haarverzorgingsroutine met de Haci Sakir Shampoo 500ml en laat je haar stralen met de heerlijke geuren die het achterlaat. Of je nu ‘s ochtends een verfrissende douche neemt om wakker te worden of ‘s avonds wilt ontspannen na een lange dag, onze shampoo maakt van elke douche een genot voor de zintuigen.

Bestel vandaag nog en ontdek de aromatische wereld van Haci Sakir Shampoo. Bij Romana Products streven we naar het leveren van hoogwaardige haar- en lichaamsverzorgingsproducten die bijdragen aan jouw welzijn en schoonheid. Bekijk ons assortiment en trakteer jezelf op de luxe van Haci Sakir.

Heb jij vragen over onze Haci Sakir Shampoo 500ml? Klik hier en neem contact met ons op.
Klik hier en volg ons op Facebook en blijf up to date.

Beschikbare geuren:

Amandel, Citroen, Kokosnoot, Druiven, Granaatappel, Olijfolie, Saliekruiden, Honing

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Haci Sakir Shampoo 500ml” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Haci Sakir Shampoo 500mlHaci Sakir Shampoo 500ml
5,99 Incl. BTWOpties selecteren
Scroll naar boven