Badjas Velvet Wit

44,95 Incl. BTW

Badjas Velvet Wit: Luxe en Comfort in éénQ

Eenmaal in deze superzachte en hoogwaardige badjas, wilt u nooit meer iets anders. Deze badjas biedt het beste van beide werelden en is de perfecte metgezel voor diverse gelegenheden.

SKU N/A Categorie
Dit product delen via:

Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis.

Gratis verzending vanaf €75,- Incl. BTW in Nederland.

Badjas Velvet Wit: Luxe en Comfort in één!

Eenmaal in deze superzachte, hoogwaardige badjas, wilt u nooit meer iets anders. Deze badjas biedt het beste van beide werelden en is de perfecte metgezel voor diverse gelegenheden.

Wat maakt onze Badjas Velvet Wit bijzonder:

Super Zacht: Gemaakt van hoogwaardige fleece, biedt deze badjas het ultieme zachte en luxueuze gevoel. Het fluweelachtige materiaal omhult u met comfort.

Hoogwaardige Kwaliteit: Onze badjas is met aandacht voor detail vervaardigd en staat garant voor duurzaamheid en langdurig gebruik.

Veelzijdig Gebruik: Of u nu wilt genieten van ontspannen ochtenden, avonden op de bank of een bezoek aan de sauna, deze badjas past perfect bij al uw behoeften.

Unisex Ontwerp: Geschikt voor zowel dames als heren, waardoor het een veelzijdige aanvulling is op elke garderobe.

Praktische Kenmerken: De badjas heeft twee ruime zakken en een badstof binnenzijde. Hij draagt licht en soepel, waardoor hij perfect is voor dagelijks gebruik.

Onderhoudsvriendelijk: Dankzij de combinatie van polyester en katoen kunt u deze badjas eenvoudig wassen op 40°C zonder veel krimp.

Ervaar het comfort, de luxe en het gemak van onze Badjas Velvet Wit. Romana Products biedt een perfecte balans tussen stijl en functionaliteit. Bestel vandaag nog en ontdek waarom deze badjas een must-have is voor iedereen die waarde hecht aan kwaliteit en comfort.

Heb jij vragen over onze Velvet Badjassen? Klik hier en neem contact met ons op.
Klik hier en volg ons op Facebook en blijf up to date.

Beschikbare maten:

XS, S, M, L, XL, XXL

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Badjas Velvet Wit” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Badjas Velvet WitBadjas Velvet Wit
44,95 Incl. BTWOpties selecteren
Scroll naar boven