Sports Bikini Zwart

15,95 Incl. BTW

  • Kleur: Zwart
  • Maattabel zie afbeelding
SKU N/A Categorie
Dit product delen via:

Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis.

Gratis verzending vanaf €75,- Incl. BTW in Nederland.

Ontdek onze Sports Bikini in het klassieke zwart, een must-have voor elke sportieve vrouw. Deze bikiniset is ontworpen met comfort en stijl in gedachten en is verkrijgbaar in een breed scala aan maten, waaronder S, M, L, XL en XXL.

De Sports Bikini is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt op de huid en tegelijkertijd duurzaam is. Het biedt voldoende ondersteuning en bewegingsvrijheid, waardoor het perfect is voor allerlei sportieve activiteiten, zoals zwemmen, beachvolleybal, surfen en meer.

De bikinitop heeft verstelbare bandjes en een stevige sluiting aan de achterkant voor een optimale pasvorm. De bijpassende bikinibroekjes hebben een comfortabele tailleband die goed op zijn plaats blijft tijdens het bewegen.

Of je nu van plan bent om te zwemmen, te zonnebaden of gewoon actief te zijn op het strand, de Sports Bikini zorgt ervoor dat je er goed uitziet en je zelfverzekerd voelt. Het tijdloze zwarte ontwerp maakt het gemakkelijk te combineren met verschillende strand- en sportaccessoires.

Met de Sports Bikini ben je klaar om te stralen en te presteren tijdens al je zomeravonturen. Bestel vandaag nog jouw perfecte maat en geniet van comfortabele en stijlvolle badkleding waar je op kunt vertrouwen.

Heb jij vragen over onze badkleding? Klik hier en neem contact met ons op.
Klik hier en volg ons op Facebook en blijf up to date.

Beschikbare maten:

S, M, L, XL, XXL

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sports Bikini Zwart” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Sports Bikini Zwart
15,95 Incl. BTWOpties selecteren
Scroll naar boven