Badjas Sula Roze

39,50 Incl. BTW

Badjas Sula Roze: Comfort en Luxe in Groot Formaat

Bij RomanaProducts.nl willen we dat je geniet van het beste comfort en luxe, en onze Badjas Sula Roze is daar een perfect voorbeeld van. Deze badjas is niet alleen professioneel en comfortabel, maar hij biedt ook een royale pasvorm om je te omhullen in ontspanning.

SKU N/A Categorie
Dit product delen via:

Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis.

Gratis verzending vanaf €75,- Incl. BTW in Nederland.

Badjas Sula Roze: Comfort en Luxe in Groot Formaat

Bij RomanaProducts.nl willen we dat je geniet van het beste comfort en luxe, en onze Badjas Sula Roze is daar een perfect voorbeeld van. Deze badjas is niet alleen professioneel en comfortabel, maar hij biedt ook een royale pasvorm om je te omhullen in ontspanning. Hier zijn enkele redenen waarom deze badjas een must-have is:

Kenmerken:

  • Professioneel en Comfortabel: Deze badjas heeft een shawlkraag en een zachte binnenzijde van badstof, waardoor je je meteen op je gemak voelt.
  • Royale Pasvorm: Let op, de maten van de Sula badjassen vallen iets groter.
  • Ideaal voor Diverse Gelegenheden: Deze badjas is geschikt voor gebruik in de sauna, op vakantie, na het douchen, of gewoon als ochtendjas thuis. Zowel dames als heren kunnen ervan genieten.
  • Handige Details: De badjas is voorzien van twee zakken aan de voorzijde en wordt gesloten met een ceintuur voor extra gemak. De opstaande shawlkraag biedt warmte in de nek en hals.
  • Hoogwaardig Materiaal: Gemaakt van 100% katoen voor duurzaamheid en comfort. Houd rekening met mogelijke krimp bij het wassen.
  • Bijpassende Sula Doeken: Er zijn bijpassende Sula doeken verkrijgbaar in dezelfde kleuren en kwaliteit, met een maat van 100 x 180 cm.

Geniet van het comfort en de luxe van onze Badjas Sula Roze, waarbij kwaliteit en ontspanning hand in hand gaan. Bestel vandaag nog en omhul jezelf in comfort en stijl. RomanaProducts.nl, waar jouw ontspanning onze prioriteit is.

Heb jij vragen over onze Sula Badjassen? Klik hier en neem contact met ons op.
Klik hier en volg ons op Facebook en blijf up to date.

Beschikbare maten:

XS, S, M, L, XL, XXL

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Badjas Sula Roze” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Badjas Sula RozeBadjas Sula Roze
39,50 Incl. BTWOpties selecteren
Scroll naar boven