Scrubhandschoen

3,95 Incl. BTW

Laat je huid stralen met de traditionele Turkse Hamam Scrubhandschoen van Romana. Deze hoogwaardige scrubhandschoen is ontworpen voor professioneel gebruik en biedt een effectieve en verkwikkende manier om je huid te revitaliseren.

SKU N/A Categorie
Dit product delen via:

Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis.

Gratis verzending vanaf €75,- Incl. BTW in Nederland.

Laat je huid stralen met de traditionele Turkse Hamam Scrubhandschoen van Romana. Deze hoogwaardige scrubhandschoen is ontworpen voor professioneel gebruik en biedt een effectieve en verkwikkende manier om je huid te revitaliseren.

Verwijder Dode Huidcellen en Verjong je Huid

De Romana scrubhandschoenen zijn speciaal ontworpen om alle dode huidcellen zachtjes te verwijderen, waardoor je huid weer glad en zijdezacht aanvoelt. Daarnaast stimuleren ze de bloedsomloop, wat bijdraagt aan een gezondere en jeugdiger uitziende huid.

Purify je Huid met Zijde

Onze scrubhandschoenen zijn gemaakt van zijde, een unieke stof die de huid zuivert van verouderde huidcellen, onzuiverheden en overtollige olie. Tijdens het gebruik zorgt de handschoen voor een verkwikkende massage, waardoor je lichaam zich fris en vernieuwd voelt.

Gebruikshandleiding voor een Stralende Huid

Het gebruik is eenvoudig. Week je huid met heet water om de poriën te openen en masseer vervolgens je lichaam met de scrubhandschoen om dode huidcellen te verwijderen. Door regelmatig gebruik zal je huid niet alleen zacht en glad blijven, maar zal het ook veroudering tegengaan.

Kenmerken:

  • Materiaal: Zijde
  • Afmetingen handschoen: Lengte 25 cm, Breedte 18 cm
  • Gewicht per handschoen: 29 gram (verpakkingsvrij)
  • Machinewasbaar op 40 graden

Beschikbaar in Wit en Zwart

De Romana Scrubhandschoenen zijn verkrijgbaar in zowel wit als zwart, zodat je kunt kiezen wat het beste bij je stijl en voorkeur past. Laat je huid de luxe ervaring van Romana scrubhandschoenen voelen en ervaar de magie van de traditionele Turkse Hamam in het comfort van je eigen huis. Bestel vandaag nog!

Heb jij vragen over onze Scrubhandschoenen? Klik hier en neem contact met ons op.
Klik hier en volg ons op Facebook en blijf up to date.

Beschikbare uitvoeringen:

Wit, Zwart

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Scrubhandschoen” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
ScrubhandschoenScrubhandschoen
3,95 Incl. BTWOpties selecteren
Scroll naar boven